In de hedendaagse maatschappij ligt de lat zeer hoog. De dagelijkse druk van buitenaf vraagt ​​een grote inspanning van ons lichaam en onze geest. De tijd die over is om te genieten en te ontspannen is soms echter te kort. Het is daarom heel belangrijk dat we een goed evenwicht in ons lichaam kunnen behouden en dat we niet over onze grenzen heen gaan.

Ontspanningsmassage: Deze vorm van massage werkt diepgaand en effectief verkwikkend en energie-vergrotend. Het zorgt voor een goede bloedcirculatie en een beperking van het stressniveau in het lichaam. Deze massage kan naar eigen voorkeur een combinatie zijn van bepaalde lichaamszones (60 van 90 min / 49 van 69 euro) of kan een volledige lichaamsmassage zijn. (90 min / 69 euro).

Gelaatsmassage: deze massage werkt ontspannend en gaat hoofdpijn tegengaan. De huid wordt strakker en rimpels verminderen. Er is een betere doorbloeding van de huid die er zo strak en jeugdig uitziet. (30 min / 25 euro)

Rug & schoudermassage: massage van de nek, rug, schouders en armen. Dit zijn de belangrijkste zones waar stress ervoor kan zorgen dat de spieren vast zitten. De rugspieren worden terug soepel gemaakt en de spanningen die zich in het lichaam ophopen worden weggemasseerd. (30 min / 25 euro)

Borst en buikmassage: deze vorm van massage heeft een uitgebreide werking. Borstmassage verbetert de bloedsomloop en de lymfedrainage. Buikmassage is goed voor de peristaltiek en kan constipatie verminderen. Door het kalmeren van het zenuwstelsel en het masseren van de buikspieren kunnen we comfortabeler bewegen en ademen. (30 min / 25 euro)

Beenmassage: Een beenmassage is een massage die ervoor zorgt dat je een betere doorbloeding krijgt in de benen. U zult merken dat na afloop uw benen minder vermoeid aanvoelen en spierpijnen verdwenen zijn. Hierdoor is een beenmassage ook perfect als u zware lichamelijke inspanningen achter de rug heeft. De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen weggemasseerd worden. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam weer helemaal terug in balans komt. (45 min / 35 euro)

Voetmassage: Eén van de belangrijkste doelen van deze massage is het verminderen van eventuele spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen te vinden op de voetzool. De voetzool wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Door druk uit te oefenen worden de organen gestimuleerd. (30 min / 25 euro)